Hilton Frankfurt Airport verkozen tot beste luchthavenhotel ter wereld

This information originated in Dutch.

January 31, 2013

FRANKFURT AM MAIN, Duitsland - Voor het Hilton Frankfurt Airport begint 2013 al direct op bijzondere wijze Het premiumhotel van de luchthaven Frankfurt heeft de gerenommeerde award "Best Airport Hotel in the World" van het zakenreistijdschrift Business Traveller USA in New York in ontvangst genomen.

"Met deze prestigieuze prijs zetten we ons succesverhaal van 2012 ook in het nieuwe jaar voort", zegt Nederlander Charles Muller, Cluster General Manager van Hilton Frankfurt Airport en Hilton Garden Inn Frankfurt Airport, verheugd. "De award is een blijk van internationale waardering voor de kwaliteit van het hotel en de excellente service. Dit sensationele succes is te danken aan onze medewerkers, die iedere dag met veel liefde voor detail hun uiterste best doen om de verwachtingen van onze gasten telkens weer te overtreffen."

Hilton Frankfurt Airport ligt direct aan een van Europa's grootste vliegvelden, zo'n 15 minuten van het centrum van Frankfurt, en is daarmee de ideale uitvalsbasis is voor zowel zakelijke als toeristische gasten om een bezoek te brengen aan de financiële hoofdstad van Duitsland en de talrijke culturele hoogtepunten van de stad.

Het hotel is vanuit Nederland goed te bereiken. De Intercity-Express (ICE) trein die dagelijks van Amsterdam naar Frankfurt rijdt stopt direct onder het hotel. KLM en Lufthansa vliegen meerdere malen per dag van Amsterdam naar Frankfurt. Er is een overdekte voetgangersbrug tussen de luchthaven en het Hilton Frankfurt Airport. Het bijzondere hotel kan ook gemakkelijk per auto worden bereikt via de afslag bij het knooppunt van de A3 en A5.

Awards
Ook in 2012 had het Hilton Frankfurt Airport al genoeg reden om feest te vieren. Tijdens de International Hotel Awards in Londen kreeg het hotel in november 2012 meteen vier prestigieuze awards uitgereikt. Dankzij het innovatieve bouw- en designconcept kon het hotel, dat in de architectuuricoon THE SQUAIRE ligt, zich in de kategorie "Best New Hotel Construction & Design Germany" het beste nieuwe hotel in Duitsland noemen. Bovendien werd het Hilton Frankfurt Airport uitgeroepen tot "Best Airport Hotel Germany", "Best Airport Hotel Europe" en "Best International Airport Hotel".

Al in februari 2012, slechts acht weken na de opening, werd het Hilton Frankfurt Airport door Top Hotel Magazine met de "Top Hotel Opening Award 2011" als belangrijkste nieuwkomer in de categorie luxehotels bekroond. Charles Muller kreeg het afgelopen jaar zelf ook een award, toen hij in juni de "Special President Award" mocht ontvangen. Daarmee werd de Nederlander verkozen als meest succesvolle general manager van een hotel uit de zes merken omvattende portfolio van Hilton Worldwide in Europa.

Over Hilton Hotels & Resorts
Hilton Hotels & Resorts is een van de meest bekende namen in de hotelindustrie. Het grootse merk uit het portfolio van Hilton Worldwide staat bekend als wereldleider op het gebied van gastvrijheid. Van grote commerciële evenementen tot zakelijke meetings, het kan allemaal bij Hilton Hotels & Resorts. Het merk blijft zich ontwikkelen op het gebied van producten en diensten om zo in de behoeften van de moderne reiziger te voorzien. Meer dan 144.000 medewerkers zorgen ervoor dat elke gast een goede service krijgt en zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Het Hilton Hotels & Resorts portfolio omvat meer dan 550 hotels in 80 landen. Kijk voor het meest recente Hilton nieuws op http://news.hilton.com, start u uw reis op www.hilton.com en volg Hilton Hotels en Resorts via www.twitter.com/hiltonhotels, www.facebook.com/hilton en www.youtube.com/hilton.

Contact

Mijke de Jong
Grayling Nederland
+31 20 575 4007
mijke.dejong@grayling.com